onsdag, november 15, 2006

Det indre bygget

Mandag var en spennende og viktig dag i oppbyggingen av kirkesenteret i Mukdahan. Denne gangen snakker vi ikke om det ytre bygget, men det indre.

Sammen med evangelisten Sim, hennes mann Phithanay og prost Subin er Kjartan og Espen satt ned i en arbeidsgruppe som skal arbeide med grunnlagstenkningen rundt senteret, og på mandag hadde vi vårt første møte.

Dette er et utrolig spennende og viktig arbeid, og vi føler oss veldig priviligerte som får ta del i denne prossessen. Her får vi, sammen med disse flotte thaiene, muligheten til å komme sammen i bønn, lovsang, drømming og planlegging.

Med bakgrunn i våre mange ulikheter var det sterkt og flott å merke hvor mange felles drømmer og planer vi bar på. Vi ser alle at Mukdahan er rikt velsignet gjennom det som nå er under oppseiling. Vår utfordring og vår drøm er å se at denne velsignelsen skal finne kanaler slik at den kan renne ut til alle menigheter og krinkelkroker i den regionen der vi alle tjener.

Ved hjelp av den habile tolken Marit ble også Kjartan og Espens thai-ferdigheter løftet til de store høyder. Vi er virkelig priviligerte som får jobbe i et så bra team! Både med de lokale og med våre gode misjonærkolleger.

Vi er svært takknemlige for alle som ønsker å følge oss videre i denne prossessen i bønn.

Nederst kan dere se at det også er fremdrift på det ytre bygget. Nå er det sperr på alle tak, og før helgen kommer sleve taket! De siste prgnoser sier at alt står klart til innflytting i april.

3 kommentarer:

fam Selstø sa...

Det er inspirerende å se hvordan dere "lever i arbeidet"! Og jeg må si jeg misunner deg litt Kjartan som har en stilling å gå inn i!

Janne sa...

Veldi kjeht å følge med i prosessen! Eg e selfølgelig med å ber!

tante åshild sa...

Det er så kjekt å få følgje med på arbeidet dykkar! sist veke hadde eg forening heime hjå oss og då hadde med dataen framme og las og viste bilete frå bloggen her. Flott å få så ferske nyheter!! Og fint for meg å ha foreninga med i forbøn for dykk!!
No er eg hjå Ingvild og mor. Veldig kjekt!I morgon kjem Ingebjørg hit også. Skal helse frå tante Ingvild