søndag, november 26, 2006

Relasjonsbygging

For tiden holder team Sørheim-Tveten på å forberede seg på kommende arbeidsoppgaver. Vi skal inn i et nytt arbeid med ny lokalisering og ny arbeidsmetode.

I denne prossessen er det veldig viktig å få tenke sammen med våre lokale og erfarne medarbeidere. I dag har vi derfor begynt en runde der vi ønsker å invitere alle prostiets prester med koner hjem på middag for å få del i den enkelte menighets behov. Hvor er det skoen trykker, og hvordan kan vi eventuelt hjelpe med dette? Hvilke drømmer er det menighetene sitter inne med, og hvordan kan vi bistå til at disse realiseres?

Som dere ser av bildet så var det i dag Phibun menighet og presten Ondjan som var inviteret. Det ble en veldig nyttig og koselig ettermiddag, en ettermiddag der vi både fikk dele mange tanker og samtidig bygge videre på vår allerede gode relasjon.

Her i Thailand er kanskje dette siste momentet, det å bygge relasjon, det aller viktigste. Det å bruke tid sammen, spise, le og ha det moro kan knapt overvurderes.

Det mest oppmuntrende er likevel å se at våre drømmer og ønsker for fremtiden er veldig sammenfallende. Dette gir oss en trygg og god plattform når vi nå snart er klare for å hive oss ut i det etterlengtede tjenesten.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei! Svært kjekt å sjå og følgje ned i kvA SOM RØRER SEG Tru ikkje at er så fråverande som det kan sjå ut til! (Kyrkjemøtet får ta litt av skulda) Ønskjer lukke til i den inspirerande og spennande perioden de ser ut til å vere i no! Og så er eg imponert over den tekniske og språklege utviklinga på bloggen og i livet! Ønskjer alt godt vidare!