lørdag, februar 24, 2007

Tilbake i Thailand

Vi har nå forflyttet oss ca 40 grader celsius øst og er tilbake i Phibun. Vi kom hjem sent tirsdag kveld, og allerede onsdag morgen var den døgnville familien tilbake i sin hverdag.

Onsdagen gikk med til de siste forberedelser før vi skulle presenterte vår halvårsplan for prostistyret. Og i går, fredag, var altså tiden inne for å legge frem det vi nå har forberedt i flere måneder. (Bildet øverst er tatt på dette møtet som ble avholdt i kirken i Fahuan).

Til tross for en del språklige utfordringer gikk denne presentasjonen veldig bra. Vi tror at vi alle, både misjonærer og lokale arbeidere, utgjør en forventningsfull flokk. Vi er fulle av forventning til å se hva Gud har ment med at vi bor der vi bor, vi gleder oss til å lære av og å sammarbeide med disse flotte lokale medarbeidere og vi gleder oss til å se nye mennesker bli grunnfestet i et liv som Jesu disipler.

Vi vet at det arbeidet vi snart gir oss i kast med vil kreve mye tålmodighet og mye "prøving og feiling". Vi er derfor meget takknemlig for alle som ønsker å stå sammen med oss i bønn.

I morgen bærer det ut på reisefot igjen. Vi setter oss da i bilen og kjører til Bangkok for å delta ved årets misjonærmøte. Vi gleder oss til dette møtet som i år vil fokusere på teambuliding. Blandt annet skal vi alle gjennomgå personlighetstesten "Myers Briggs". Spennende!

4 kommentarer:

Janne sa...

Forstår det der med å være døgnvill....tebake ette ei fantastisk veke i New York i dag. Tenke og ber for dåke!

Ingebjørg sa...

Hei, hei til alle tre!
Ser at det var full fart igjen så snart de var tilbake i Thailand. Vil takke så mykje for sist! Utruleg godt å ha dykk her den siste tida til Bestemor. De er ein fabelaktig gjeng! Og berre til deg Kaja: Kjempekjekt å få bli kjendt med deg igjen! Du er ei fantastisk jente. Og så var det skikkelig gøy å kaste snøball i lag med deg! Håper du kosar deg i barnehagen og med alt det andre tøyseriet du finn på:-) Lykke til vidare alle tre, ber for dykk.
Klem frå Ingebjørg

tante åshild sa...

Kjære alle tre! Tusen takk for sist! Veldig godt å få vere saman med dykk! Godt også å sjå at de er vel tilbake i Thailand! Håpar de har hatt gode dagar i Bangkok!

morfar sa...

Forstår at misjonærlivet også kan være en balansegang. Dere så ut til å mestre dette på en utmerket måte. Tenker på dere stadig vekk, og ser tilbake på "langweekenden" vi hadde sammen med dere med sto glede.
Alt godt til alle 3
mormor og morfar