fredag, mars 09, 2007

Misjonærmøtet 2007

Årets misjonærmøte kan med rette betegnes med det utvannede uttrykk; suksess. Vi har hatt en glimrende uke sammen med våre kolleger fra Thailand og Kina/Hong Kong. I tillegg til dette har vi også nytt godt av prominente gjester som Gunhild Andersen og Håkon Kalvenes.

Årets tema har vært "Teambuilding". Hvordan kan vi få frem det beste i hverandre? Hvordan kan vi som team lappe over hverandres svakheter?

Gjennom personlighetsundersøkelsen "Myers Briggs" har vi lært hverandre, og oss selv, bedre å kjenne. Vi har opplevd dette som et meget nyttig redskap som vi absolutt kan ta med oss videre. Med god hjelp fra vår kursholder Gunhild Andersen ble diverse bokstaver satt på oss alle, bokstaver som ikke setter i bås, men som derimot setter et nytt lys og gode ord på viktige sider ved oss selv.

Redaksjonen kan avsløre at vi blandt annet består av en ENFP og en INTJ. Hvem og hva tror dere skjuler seg bak disse kodene?

Etter et flott kurs i Bangkok gikk turen videre til Kanchanaburi, tre timers kjøretur vest for Bangkok. Dette skulle vise seg å være et nydelig sted. Med den kjente elven River Kwai snirklende nedover omgitt av flotte fjell og ekte thailandsk jungel var rammen satt for gode og avslappende dager.

Men, som dere ser av bildene tok ikke "avslappingen" fullstendig overhånd. En av dagene var det duket for hinderløype og en noe mere fysisk tilnærming til vårt tema.

Vi takker alle våre gode kolleger for flotte dager!

Gunhild geleider oss gjennom dagens økt av "Myers Briggs".

Kaja leverer et solid bidrag i "Misjonær-Idol". Fulgt med argusøyne av en stolt, men dog kritisk pappa fra juryesete.

Håkon hadde ansvar for våre fire flotte ungdommer under MM. Fantastisk å ha en slik ressurs med oss!



2 kommentarer:

Anonym sa...

Heisan

Dette såg veldigt spennanne ud. Ka sang va det du sang Kaja? Tante Siril syns at d såg ud som du koste deg på senen sammen med mamma. Men hva det du eller mamma som likte det best?

Det va veldigt koseligt å snakka me dokke i telefonen i går. Takk for oppskriftå Eirin ska prøva na ud i helgå, det glede eg meg t.

Mange klemma fra tante Siril

Anonym sa...

Dette såg spennande ut! Åsså MB med Gunnhild Andersen, kunne ikkje blitt bedre! ENFJ.......