lørdag, mars 10, 2007

Vi pusser fasaden

Kjære leser, velkommen til Sørheims blogg. I dag med ny fasade!

Etter uker med særdeles mye farting og reising er det ikke fritt for at bloggen har støvet noe ned. I stedet for å sette i gang med kjedelig støvpussing besluttet redaksjonen å gå inn for en fullstendig ansiktsløfting.

Selv om det ikke er fritt for vemod vi nå tar avskjed med den "klassiske" blå bloggsiden, så må vi si oss meget tilfreds med vårt nye ansikt. Nye fancy og egenkomponerte farger, oversiktelige linker og ikke minst våre nye faste poster i høyre marg, gjør at vi fort kommer over vår gamle og blå identitet.

Med jevne mellomrom vil vi fore dere med nye bilder under postene "Hverdagsglimt fra Thailand" og "På hedersplass". "Hverdagsglimt fra Thailand" vil vise ulike scener fra våre daglige inntrykk her i Thailand. I spalten "På hedersplass" vil vi til enhver tid se et bilde av mer eller mindre kjent person vi mener har krav på en liten ekstra oppmerksomhet. Dette kan være seg tanter og onkler, gode venner og jubilanter, pokalløftende Brann-spillere eller avdankede Gerd-Liv Vallaer.

I dag er vi stolte av å presentere vår jubilerende venn Petter Madsen. Dessverre kan ikke alle regne med å få samme oppmerksomhet på sin fødselsdag (dersom dere ikke selv ettertrykkelig BER om det!). Dette har sin grunn i redaksjonens manglende evne til å huske slike begivenheter...

Så kjære leser, vi ønsker deg velkommen til å følge oss videre her på denne blogg. Med nytt ansikt og nye muligheter skal vi gjøre vårt beste for å fortsatt holde deg oppdatert på viktig og uviktig nytt fra den thailandske landsbygd!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer! Dette var jo stilig! Ser med forventning framover til mange nye oppslag på den fornya bloggen..

Anonym sa...

Stilig look:) Gleder meg til fortsettelsen!!! Savner dere. Idag er det bedriftsturnering i fortball på sola og Jon eirik har med seg en egen heia-gutt:)
Klem Ingvild

Anonym sa...

Kjære Kjartan, Eirin og Kaja!
Gratulerer med ny "lay-out" på bloggen! Alle store medier skifter lay-out med gjevne mellomrom... og dere er intet unntak.
Stilig med fint og nytt bilde av familien Sørheim.
- og veldig kjekt med bilder fra Misjonærmøtet.
Bra at det å være misjonær også inneholder bevissthet om egne ressurser (e d sånn d skrives?) muligheter og utfordringer. Likeså at det ble satt av tid til andre opplevelser som nødvendigvis ikke direkte er knyttet til misjonærlivet ;-)

Anonym sa...

Veldi bra! Takk for påminnelsen om Petter...

Kjartan, Eirin, Kaja og Mathea Sørheim sa...

Vi takker for tilbakemeldinger! Vi vil også henvise oppmerksomheten mot dagens to nyervervelser i den etterhvert innholdrike marg: Dagens bibelord og oppdatert Thailand-klokke!

Anonym sa...

Så fine sida dokke hadde fått. Føle meg veldigt beæra øve at tanter og onkler e nevnt spesielt i lista øve de som kan komma på hedersplass. Spesielt siden der bare e 4 av oss t samen.

D blei ikkje leilighet på meg i dag heller. Den lille leiligheten på 23 kvadrat gjekk for kr. 1.200.000. D e maks ka eg kan gje. Eg hb eg finne ein som passe både i smag og pris. Får bare ha litt is i magen.

Klem fra Siril

Anonym sa...

Takk for sist og til lukke med nyopp-pussa side! Det ser retteleg fint ut - sjølv om vi heile tida held fokus på at "d e d indra så telle", for å bruke eit familiesitat. Helsing ein Petter som ikkje er identisk med vedkomande på bildet.

Anonym sa...

Veldig fancy! Gratulerer, naa blir det enda bedre aa klikke seg inn her. Spesielt vil jeg takke for den oppklarende og informative illustrasjonen. Tror ikke vi hadde skjoent noe uten det bildet av skjermen. Stao pao!