tirsdag, mars 13, 2007

Varmetid i emning

Det går mot varmere tider i Phibun. Ikke det at vi sitter og huttrer og fryser ellers på året, men de kommende måneder har et ekstra gir å yte på celsius-skalaen.

Mars, April og Mai regnes for å være de varmeste her i nordøst, og vi står altså nå og spenner muskler i startgropen.

Et sikkert tegn på varmetid er økt aktivitet i og ved elven her i Phibun. Mange familier, skoleungdommer og andre tøffinger boltrer seg lekent i det som for oss regnes som usikkert farvann.

Ikke vet vi hvilke små eller lange slimete og udefinerbare vesener som morer seg sammen med tøffingene, men uansett er tanken nok til å føre oss på alternative avkjølingsspor.

Vi retter en VARM hilsen til alle dere der hjemme, og vi ønsker et VARMT velkommen til alle team-deltakere fra IMI og F2 som snart melder sin ankomst!

3 kommentarer:

Anne Brit og Arne sa...

I går hadde me semulegrøt. Og då snakka me om sist gong me sat rundt bordet og åt grøt, då var Kaja og Henrik hjå oss. Og så var det pappa'n til Kaja som lagde grøten. Den var jo så god, sjølv om den var litt suppe òg...

sivml sa...

Et lite livstegn fra meg... Har det fint her hjemme, men savner dere og resten av gjengen!
Kos dere i varmen!
Klem fra Siv..

Anonym sa...

Varmen dåke går i vente eg litt misunte på.... Spes no når eg e i Bergen... ikkje tull at dette e den byen i Europa med mest nedbør... Dagens klage..