tirsdag, april 03, 2007

Godhet i Phibun

Vi har nå fått et kjært og etterlengtet besøk i Phibun, et team fra IMI-Kirken har ankommet. For oss er dette en perfekt start på vår "skikkelige" tjeneste i Thailand (vi begynte i 50% jobb 1.april).

Sammen med disse 6 IMIere skal vi betjene de ulike menighetene i nordøst på ulikt vis. Vårt mål er å øse over dem Guds velsignelse og kjærlighet i form av fellesskap, konkret handlig og forbønn.

Våre to første dager har vi brukt på "Godhetsdager" i Phibun kirke. Vi har malt klokketårn og mur, kjøpt inn utstyr, tørket støv og skiftet råtne planker, vi har spandert god mat og fått bedt for dem.

Dette har vært to virkelig gode dager, og vi kan tydekig se at menigheten setter stor pris på dette spesielle teamet. På slutten av dagens økt hørte vi følgende sagt: "Dette er jo fantastisk, dette må jo vi gjøre for byen vår også!".

JA!!! Vi er gjerne med!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, malerarbeidet ser jo bra ut det. Rune pune fjellkommune.

Anonym sa...

Ser ut for at de har travle og innhaldsrike dagar.Eg synest de er flinke!Eg vil ynskja dykk alle ei god påskehelg. Lukke til med alt de skal vera med på.

Anonym sa...

Vil nytte anledningen til å ønske ALLE en riktg god påske. Kan levende tenke meg at det er kjekt å få besøk av menighetsvenner fra IMI.
mormor og morfar

Anonym sa...

Ser veldi bra ut! Prøvde å få tak i deg på skype i dag, Eirin, men me får prøve igjen. Uansett, ønske dåke ein veldi god påske!