mandag, april 09, 2007

Påskefest i Mukdahan

Etter at vi hadde tilbakelagt 3 flotte "godhetsdager" i Phibun og Kkoknoy tok vi skjærtorsdag IMI-teamet med oss til Mukdahan. Dette ble også innholdsrike og gode dager.

Det viktigste var uansett det å få være med å feire oppstandelsen til vår beste venn og frelser, Jesus. Det var stort å få være med på påskedagsgudstjeneste i det halvferdige kirkebygget i Mukdahan, og ikke minst var det fantastisk å få være med å døpe 13 nye disipler inn i denne voksende menigheten.

Godt hjulpet av våre to team fra Norge (IMI og F2) ble det en stor forsamling som delte denne stunden. Disse teamene returnerer til Norge i løpet av dagen og morgendagen, og vi vil benytte anledningen til å takke for de rike velsignelsene dere har etterlatt her i Thailand. Må Gud velsigne dere rikt tilbake!

Kaja og Henrik hadde stor glede av de fine dekorasjonene Sim hadde laget i kirkebygget. Både Golgata og gravhulen var kreativt satt sammen av diverse byggematerialer.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Set her ein 2. påskedagskveld og vert så glad over det eg ser og det eg les! Her heime har vi bedt for kyrkjelyden i Mukdahan på gudstenestene både i går og i dag!

Anonym sa...

Kjekt å sjå kva som skjer hos dykk. *Det ser veldig spennande ut i Mukdahan. Der ser vi jammen presten i aksjon også!! Det er jo stor menighetsvekst hos dykk! Ønskjer alt godt og lukke til vidare både med fortsatt språk og med arbeidet. God påske vil vi seie framleis! Ingvild helsar!

Anonym sa...

D e bare heilt fantastisk det dokke får ver me på. Virke som dokke har hatt ein fin påske med Jesus i sentrum.

I dag når eg kom på jobb, stod det at eg har fått fast stilling på Finstad skole fra høsten av. Så det va veldigt herligt. Nå e det ennå lettere å kjøpa leilighet.

Klem fra Siril