torsdag, mai 03, 2007

Spennende kurs


På mandag reiser Kjartan til Bangkok sammen med alle prester/menighetsledere fra nordøst. Til sammen skal hele 18 av 20 menighetsledere i ELCT være med på et kurs i Bangkok i regi av organisasjonen Equip.

Kurset heter Million Leaders Mandate. Kurset/bevegelsen ble startet i 2003 og er blitt til etter et initiativ fra John C. Maxwell. Målet for denne bevegelsen var å trene 1 million kristne ledere verden over innen 2008, men allerede i dag har de oppnådd å kurse 1,6 millioner mennesker.

Det er første gang at en så stor del av "våre" ledere deltar på dette kurset, og vi håper at det vil skape mersmak slik at de fleste vil ønske å gjennomføre hele det treårige kurset (går over mange ulike kursøkter og moduler).

Initiativet om å invitere alle ELCTs ledere til dette kurset kommer fra kirkeledelsen, og vi er veldig spente på hvilke frukter dette vil bære rundt om kring i de ulike menigheter.

Med sitt fokus på utrustende lederskap og nådegavebasert tjeneste er dette i alle fall et kurs som passer rett inn i den jobben vi har tatt fatt på i Phibun/Mukdahan.

Vær gjerne med og be om at dette må bli til stor velsignelse!

1 kommentar:

Berit Sveen Horn sa...

Høres kjempebra ut! Litt større forhold enn her..