fredag, juni 01, 2007

Lederdager med himmelsk frukt!

Som kanskje mange av dere allerede har lest på Tvetens blogg, så har vi onsdag og torsdag denne uken arrangert en retreat for alle "våre" kirkelig ansatte med familier.

Vi var spente på hvordan dette skulle gå. Mange av deltakerne måtte reise langt for å komme, ikke visste de hva de kom til og hjemme måtte de legge igjen hauger av ventende arbeid.

Vi var likevel frimodige nok til å invitere dem ut av sin travle hverdag og inn til duk og dekket bord i naturskjønne omgivelser. Målet vi hadde for dagene var å styrke fellesskapet med hverandre og med Gud vår Far. Vi ønsket å gi våre gode lokale medarbeidere mulighet til et pusterom, et klapp på skulderen og god tid til stillhet, bønn og lovprisning.

Etter vår egen opplevelse og tilbakemeldingene å dømme ble dette svært vellykkede dager. Takk Gud for det privilegium det er å få arbeide og vandre undre Hans ledelse!

Som dere også kan lese på Tvetens blogg (les hele historien der) så ble det hele toppet med at 8 mennesker tok i mot troen! 5 voksne damer og tre barn fra området der vi avholdt vår leir ba i går sin frelsesbønn til Jesus! Halleluja!

På bildene ser dere fra øverst til nederst:
1) En glad forsamling som prøves i norsk selskapslek 2) Et glimt fra barnas innslag på vår nattverdsgudstjeneste 3) Forbønn for 4 nyfrelste damer! 4) Samtalen som førte til at damen i brun bluse 5 min etter at bildet ble tatt tok i mot troen 5) Espens idyllinske post på vår tradisjonelle sporlek.

2 kommentarer:

Siril sa...

HALLELUJA! Det e bare heilt fantastisk det Gud gjørr me dokke som hans redskap.
Nå reise eg snart på leirskole i 1 uga, å når eg komme hjem e det bare 2 uker t eg treffe dokke igjen.
Klem fra Siril

Anonym sa...

Det var fantastisk å lese om det dere fikk være en del av. At noen kommer til tro og ønsker forbønn viser at det nytter. Vi vil gjerne ønske dere velkommen til norge på en skikkelig ferie. Håper dere får noen fine mnd. i gamlelandet.Hvem vet - kanskje møter vi på dere på Torvalmeningen? Klem fra Rønnaug og Torbjørn.