torsdag, mai 24, 2007

Gode dager i Hua Hin

Etter nok en travel måned gjorde det godt med tre dager på det fasjonable resortet Hotel Marriott i Hua Hin.

Sol, sommer, bading, sløving og tennis var noen av ingrediensene som bidrog til å lade våre batterier. Det eneste minuset var at Henrik ble syk, noe som la en demper på Tvetens fornøyelser.

For Kjartan (og vi regner også med at dette gjelder for Espen) ble lørdagens tennisduell turens høydepunkt. Spenningen var stor angående hvilket utfall denne duellen ville få. Begge har i lang tid vært i besittelse av habilt utstyr, uten å fått muligheten til å teste det ut. Begge var også relativt selvsikre på egne vinnersjanser. Flomlyset og den strøkne banen dannet dermed en perfekt ramme for to lettere nervøse debutanter.

Resultatet gikk "skitt" for denne redaksjonens vedkommende. Settsiffre ble: 6-3, 3-2 i Espens favør. NB, siste settet ble avbrutt av tidsmessige (og helsemessige) årsaker.

Nå er vi vel tilbake i Phibun. Kaja er i ferd med å riste av seg en feber som også kom snikende over henne, og vi er klar for å ta fatt på en siste hektisk måned før vi 15.juni retter snuten mot Norge. Snakkes!


9 kommentarer:

Anonym sa...

Første sett endte nesten 6-1.

Anonym

Kjartan, Eirin, Kaja og Mathea Sørheim sa...

Anonym!

Utroligt irriterande at du ikkje vil oppgi identiteten din. Komme aldri te å gjetta kem du e. Stå fram!!!

Forresten så komme der heila tiå kjentfolk på facebook så du kan trygt hiva deg på tross din høge alder.

Eirin

Anonym sa...

Åh det såg herligt ud. Det va bare et heilt fantastisk hotell. Så godt at dokke rekke å få slappa litt av og kosa dokke. Å det va godt at der va noge for en kver smag. Lykke t me siste innspurt før dokke reise hjem på ferie. Kan tante Siril og få ver me å baga samen med deg Kaja og momrmor?
Klam fra tante Siril

Kari Skår Sørheim sa...

Betemor frys i dag, ho skulle gjerne vore med dykk og fått varma seg litt. Lurar på kva Kaja drøymer om der ho set og filsoferar..

Kari Skår Sørheim sa...

nei, det var då fælt kor mange feil det vart, lukke til med tolkinga..

Ingvild, sa...

Sååå deilig det ser ut!!! Det er jo mindre enn en måned til dere er i Norge:) Håper dere får en avslappende og god ferie i Norge også:) Sikkert deilig for dere å få bruke jakker igjen, hvis dere har det da:)

Anonym sa...

Såg fantastisk ut! Ska be spes om at dåke holde dåke friske og raske ved innspurten før Norge. Ikkje lenge te dåke komme heim no!!!! GLEDE MEG!!!

Anonym sa...

Hei!
Det ser ut for at dere har kost dere og virkelig nytt varmen i Hua Hin. Du kan ikke lykkes i alle ting Kjartan, så du må vel finne deg i at Espen er bedre i tennis enn du.
Ønsker dere noen gode uker, og det er spennende å følge med på boggen deres.
Velkommen til Norge i sommer. Kanskje vi møtes.
mvh
Torbjørn

ane marie sa...

Så morro! Marriott i Hua Hin.. Der har Singstad family også hatt noen gode dager;)

Håper dere har det bra! Er vel kanskje Norgesferie på gang nå snart? Kanskje jeg og Nina skulle tatt oss en roadtrip til Stavanger i sommerferien.. ;)