torsdag, juni 14, 2007

Reiseklar!

Nå er redaksjonen rimelig reiseklar! I morgen begynner den etterlengtede turen. En tur som ikke skal finne sted på røde jordveier med motorsykkel som fremkomstmiddel (slik illustrasjonen kanskje gir inntrykk av), men en tur som i de høyere skylag skal bringe oss helt tilbake til moderlandet.

Vi reiser med andre ord hjem til et etterlengtet pusterom blandt familie og gode venner i Norge. Første stopp er Sandnes og Ganddal før turen går videre til Masfjorden og Bergen i månedskifte.

I Norge blir vi i hele 2 mnd. og har ikke returbillett før 14.august. To av disse ukene skal vi bruke til jobb, og allerede neste uke blir vi å finne i IMI-Kirken. Senere skal vi også delta på misjonssamling i Masfjorden.

Vi tipper vår gode blogg vil ligge noe nede for telling i denne perioden. Kan likevel hende vi av og til glimter til med en liten betraktning av utviklingen i forholdet mellom moderland og redaksjon. Så heng med kjære leser! Vi sees!

11 kommentarer:

Anonym sa...

No gler eg meg veldig til å sjå dykk i juli.Du er tøff med rosa hjelm,Kaja.God tur til Norge. Det er nok mange som ser fram til å teffa dykk!!

Anonym sa...

God tur heim!! Håpar de får nokre gode veker! Gler meg til å treffe dykk ut på sommaren ein gong!

Anonym sa...

Nå har mormor funet frem leker og dukevog, som dessvrre ikke er rosa, men knallrød. Vi har for lengst egynt nedtelling. Ca 38 timer igjen til vi ses.

mormor og morfar

Ingvild, sa...

God tur hjemover! Gleder oss til å se dere! Gi et vink når dere trenger en lekekamerat eller tre:)

Berit sa...

Jippi! Håper inderlig å få se dere! Vi reiser en uke eller to til Våle fra ca.25 juni, for å forberede huset.

ane marie sa...

Wow! For et utrolig stilig bilde!! Tøffe Kaja;) God tur imorgen! Hvis dere skal på rundtur i Norge, og forbi Tønsberg, så må dere si fra! God sommer iallefall!:)

Anonym sa...

God tur, dere tre!!! Jeg er veldig misunnelig. Skulle oenske vi skulle hjem naa, men maa vente helt til 25.august. Haaper sommeren i Norge blir straalende, og please legg ut litt bilder paa bloggen saa vi i utlendighet kan faa se litt av sommer-Norge.

Anonym sa...

God tur hjem!!
Kos dere, slapp av og nyt norsk sommer med familie og gode venner.
Dette blir bra!
Klem fra Mildred og gutta.

trallalalala... sa...

Du hadde tøff hjelm du Kaja!! Sånn trur ej at ej me må skaffe mej!! Håpe dokke fe en finfin sommar i Norge!! Kos dokke!!

Anonym sa...

Jppi! Jippi!!!! No blir me i samme by ei stund!!!!!!!!! VELKOMMEN HEIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonym sa...

hei dere tre )
tilbake i thailand paa ferie tre uker,nyter lyder lukter og smaker,som jeg har saa gode minner til fra sist..
hoerer dere er i norge,kos dere masse hjemme : )
jeg kommer til thailand 3.september for aa vaere ettaaring i HOP,da skal jeg paa en mnd spraakkurs i mukdahan tror jeg..da sees vi,gleder meg : )
klem anne/taptim ))