tirsdag, august 14, 2007

En fantastisk ferie er over

En fantastisk ferie går i dag inn for landing, og avgang i retning Bangkok er bare timer unna. I to måneder har vi nytt tilværelsen sammen med familie og venner i Norge. Vi har hatt det helt suverent, og vi er meget takknemlig for alle dere som med deres blotte nærvær har bidratt til å gjøre dette til det det ble.

Ikke minst takk til våre to familier som har vartet oss opp med husly, mat, biler, barnevakt, omsorg og festivitas. Dere er utrolig viktig for oss, og vi gleder oss stort til å treffe dere alle igjen!

Vi er nå spente på hva som venter oss rundt neste sving. Vi er som dere kanskje vet på flyttefot, og Mukdahan er nå vår nye base. Alt er ennå ikke helt i orden med vårt nye hus, så vi kommer de nærmeste dager til å være litt på "loffen". Uansett så er vi spente på å komme til Mukdahan på søndag. Marit og Satad gjør for tiden en stor innsats for å legge ting til rette for oss, og vi gleder oss til å treffe våre gode thai-venner igjen.

Her følger noen bilder fra denne norgesepoken. Legge særlig merke til Thorbjørn som kunne introdusere en solid tilvekst til Masfjordfamilien. Kjekt å bli kjent med deg Trude!

NB! Vi vil med dette gjeninntre i bloggens verden. Vi håper å kunne gi dere hyppige oppdateringer over viktige og uviktige begivenheter også i det kommende år. Takk for at dere henger med! Håper det ikke tar lang tid før vi er på nett i nytt hus.








7 kommentarer:

Anonym sa...

Nyttar sjansen til å få inn første kommentar etter ferien!
Hei og takk for sist til dykk og! Veldig kjekt og godt for oss å ha kontakten, og vi ønskjer alt godt med reisa og det nye livet i Thailand. At hus ikkje er heilt ferdige når dei skal, er jo ikkje eit spesielt asiatisk fenomen - jfr. Masfjorden - men vonar det går seg til raskt! Gode helsingar!

ane marie sa...

Jippi! Har savnet oppdateringene deres.. Godt at dere koste dere med ferie i Norge, og lykke til med alt som skal skje i Mukdahan framover:) Dere er så bra!

Ingvild, sa...

Takk for hyggelig besøk og god tur hjem til Thailand igjen! Gleder oss allerede til neste treff:)Lykke til med oppstarten i Mukdahan!

Anonym sa...

Takk for flott sommar! Vert glad langt inni meg for alt det kjekke vi har hatt saman - heile gjengen!
Kjekt at de er på blogg att.

Anonym sa...

Utruli godt å være i lag med dåke igjen! Og ikkje minst kafé med deg, Eirin, akkuratt som før! Toppers å ha min bursdag hos Hildur og Happy Birthay av Kaja!
Lykke te med flytting! Glede oss veldi te å besøke dåke i Desember!!!!!!!!

Anonym sa...

Gratulerer så møje med bryllupsdagen! Tenk at dokke har vert gift i 9 år, det e imponerannes. Hb dokke får/har ein veldigt fine dag.
Mange klemmer fra Siril

Anonym sa...

Gratulerer, stjernepar! 9 aar er virkelig imponerande. Ta med Eirin til Starbucks i Ubon i dag, Kjartan.

Klem fra forlover Eirin