torsdag, august 23, 2007

Solide forsterkninger

Det er med STOR glede vi kan melde at SOLIDE forsterkninger er paa vei for aa utfylle vaart lite, men dog velfungerende NMS-miljoe i Mukdahan. Ikke mindre enn tre "enheter" blir de neste 4-5 maaneder kastet ut av moderlandet med kurs i retning Thailand.

Ikke tvil om at dette blir en aldri saa liten revolusjon baade privat og paa jobb. En revolusjon vi oensker hjertelig velkommen!

Allerede i gaar meldte den foerste nykommer sin ankomst. Kjersti Oeverstad kom i gaar ettermiddag og skal vaere her sammen med oss i minst ett aar. Hun er ansatt som laerer for vaare nydelige barn, og skal hjelpe oss aa faa et godt "norsk-thai" skoletilbud opp aa gaa. Vi er trygg paa at dette er i de beste hender, og vi oensker deg varmt velkommen.

Neste uke er det duket for familien Mydland. Vi hadde gleden av aa besoeke Astrid, Atle Roger og barna Ida Marie og Adelin da vi var hjemme i sommer. Vi hadde paa forhaand hoert mye bra om familien, og vi forstaar naa hvorfor! Vi gleder oss stort over dette at dere naa skal bli en del av "oss". Atle Roger skal arbeide opp mot vannboringsprosjektet i Laos, mens Astrid skal involveres i diakoniarbeidet i Nordoest-Thailand. Vi oensker dere god tur og hilser fra Kaja som gleder seg masse til Ida Marie og Adelin kommer!

Sist, men ikke minst saa er det en sann glede aa melde at Heggernes kommer tilbake til Thailand! Tore, Mildred, Filip og Elias (som dere kanskje husker fra vaar foerste tid i Thailand) gjoer vendreis en gang paa nyaaret. Tusen takk for sist gode venner, det var veldig kjekt aa besoeke dere i Norge. Lykke til med alle forberedelser.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ser veldig bra ut baade med hus og forsterkninger! Svett helsing fra Kroatia.