onsdag, september 05, 2007

På loffen

En samlet redaksjon befinner deg fortsatt "på loffen" i Nordøst-Thailand. Huset er ennå ikke ferdig, men i følge de siste rapporter nærmer vi oss avduking med stormskritt.

Ikke fritt for at vi lengter etter en fast base. Vi går nå inn i vår 4.mnd som omstreifere, vel og merke godt ivaretatte og velbefødde omstreifere. Uansett er det ikke lett å begynne arbeid når alle våre ting ligger i esker i Phibun. Men, der er mange lyspunkt å berette.

Kjartan var forrige uke på et nytt Maxwell seminar i Bangkok (se tidligere artikkel). Sammen med mange av "våre" lokale ledere fikk han en ny verdifull leksjon om kristent lederskap. En sann velsignelse disse kursene! De legger et godt grunnlag for den jobben Kjartan skal gjøre videre.

Et annet stort lyspunkt er at Mydland er på plass i Mukdahan (øverst ser dere Kaja i lek med mamma, Ida Marie og Adelin). Fantastiske folk! Vi gleder oss alle tre over nye venner og gode kolleger. I dag fortsetter vi faktisk vår "loffing" til Mydland. Der skal vi bo frem til huset vårt står ferdig, forhåpentligvis til helgen.

Vi beklager få oppdateringer på bloggen for tiden. Dette har sin årsak i en internettilgjengelighet som er svært sporadisk. Håper dere holder ut!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Flott at det nærmer seg innflytting snart, og flott at nye misjonærer er på plass. Her heime går det i jobbing i høstværet som har meldt sin ankomst. Kos dere i høstværet deres.

Anonym sa...

Kjekt å sjå ei glad Kaja med nye vener!

Anonym sa...

GRATULERER MED DAGEN, KAJA!!
Håper dagen din blir fin, og at du snart kan flytte inn i nytt hus :-)

Mange gode hilsner fra Anne Marit.

Ps: Hils masse til mamma og pappa

Anonym sa...

Må jo nytte anledninge til å gratulere vår alles hjerteknuser med den store dagen som hun i så lan tid har sett frem til. En stor klem til Kaja fra

mormor og morfar

Anonym sa...

Vi vil og gratulere Kaja med dagen. Sendte ein melding tidligare i dag, men det er ikkje alltid dei kjem fram. Snakkes. Hilsen oss fire reiseklare fra Sotra

Anonym sa...

Kjære Kaja!
Gratulerer med dagen! Kos deg masse og nyt oppmerksomheten! Håpe du får mange rosa og fine ting!
Me glede oss te å bli bedre kjent med deg i desember!

Anonym sa...

Gratulerer med dagen Kaja!
Håpar du har hatt ein kjempefin bursdag! Det var så kjekt å treffe deg og leike med deg i sommar! Håpar vi kan leike meir neste gong vi møtes :)

Klem frå Åslaug

Anonym sa...

Det er tidlig morgen på Sotra og jeg skal snart på jobb. Sitter og koser meg med hilsiner tra Thailand. Dere er veldig tålmodig synes jeg, når det gjelder å vente på hus. Tillykke med overstått bursdag,Kaja. Kanskje vi får feire 5-årsdagen sammen med deg? Det hadde vært kjekt og ikke helt umulig.Dere må ha en god dag. Hilsen Rønnaug.Hilser fra Torbjørn