torsdag, desember 27, 2007

Julaften

I år var hele "gata vår" samlet til julekveldsfeiring hjemme hos oss. Det kan nå umulig være langt igjen før vi må inkludere Tveten i vår storfamilie. Fikser de slikt på adopsjonskontoret?

Vi hadde en flott kveld sammen med våre gode venner. Det aller meste var på plass. Pinnekjøtt, haugevis med pakker, Bibel, snop, prest, sjokoladepudding, riskrem, julekaker, juletre, julestjerne, god stemning og forventningsfulle barn.

Tror vi også kunne slå i bordet med bortimot relevante bibelske omgivelser. I det klare fullmåneskinnet kunne vi skimte en stall 60m bortenfor huset samt en 360 graders utsikt mot beitemarker.

Vi har det flott folkens! Thailand er et godt sted å bo. Det eneste vi savner i slike stunder er selvfølgelig familien (den ekte). Vi er glad i dere!

Benytter anledningen til å takke for fantastiske julegaver. Dere er sannelig ikke verst . Takk også til alle dere som har sendt oss julekort, det setter vi stor pris på! Kanskje det med tid og stunder kommer en nyttårshilsen fra Sørheim i retur. Vi får se...



2 kommentarer:

Anonym sa...

Skikkeleg julestemning- kjekt å sjå. -og når det gjeld adopsjonssøknaden så seier eg med Marte Svennerud: "Itte no knussel- je tar dom alle fire"

Anonym sa...

Godt å sjå at dåke har da så bra i lag! Forresten, veldi fin kjole, Eirin! Håpe dåke får ei fin nyttårsfeiring óg! Me reise te Sirdalen i måro, meldt sol og MINUS 14 grader :) No e er regelrett tvungen te å gå på ski..........julegaven fra maen va....ski GODT NYTT ÅR!!!