torsdag, desember 27, 2007

Julefest a'la Thailand

Julen er en travel tid for kirken i Thailand, og dermed også for oss misjonærer. Som dere nå kanskje vet så bor vi Mukdahan, men vi tjenestegjør i et stort geografisk område. Når alle "våre" åtte menigheter skal feire jul på hver sine dager så blir det mye reising og mye feiring.

Heldigvis så er dette flotte og inspirerende reiser. Julen blir ikke feiret som en snever og intern festlighet, men den blir brukt for hva den er verdt for å dele evangeliet med nye mennesker. Overalt blir det rigget til "bygdefest". Mat, presanger, blomster og pynt blir handlet inn til budsjettenes rander (og vel så det red.anm).



Det er fantastisk å se stappende fulle kirker. Og det er flott å høre vitnesbyrdene våre lokale medarbeidere får formidlet. Til nå har vi vært på julefest i tre menigheter. I Fahuan (ca 1000 mennesker), i Phibun (ca 400 mennesker) og i Mukdahan (ca 550 mennesker). I morgen reiser vi videre på "turne" til Namtheng, Khoknoy og Ubon. Må Gud velsigne dem rikt!

Øverst og på video ser dere julefeiring i den halvferdige kirken i Mukdahan. Bildene under er fra Phibun.



2 kommentarer:

Ellen Sofie Hetta sa...

RIKTIG riktig god jul, og godt nyttår!!! Takk for det gamle, og gleder meg til å se dee igjen!!!

Det er med fornøyelse, glede og full av oppbyggelse (etterpå)jeg følger med på bloggene deres fast! Hils masse til Tik og si at jeg begynte å gråte og takke Gud for det store underet i hennes liv- Pris Herren, hun blir nok nøkkelen til mange thaiers frelse!!!

Gode klemmer og med takknemlighet i hjertet for at dere var i thailand da jeg var der!

Anonym sa...

Ønsker dere alle et riktig godt nyttår!!!
Hils Torbjørn og hans utkårede. Nå teller vi ned til Thaiands turen.
morfar