fredag, februar 29, 2008

Første "skikkelige" seminar er over

Det er med stor glede og en smule stolthet at vi kan berette at det første "skikkelige" seminaret i Mukdahan er vel overstått. For første gang har vi samlet dem som er den primære målgruppe for prosjektet, lokale leke ledere.

Det er også veldig gøy å kunne fortelle hjem at seminaret gikk utrolig bra. Fullt hus (40 deltakere) og god stemning i tre dager til ende. Det var kjekt å se at undervisningen "funket", men først og fremst var det flott å se og høre hvordan mange av dem fikk et sterkt møte med Gud. Under vitnemøtet i dag fikk vi del i mye av det som hadde skjedd, og det var sterke saker.

Mukdahansenteret ønsker å ha som sitt kjennetegn at der skal være en kombinasjon av solid og målrettet undervisning samtidig med at det gis rom for å pleie den personlige Gudsrelasjonen.

I dette første seminaret ble det undervist over fire temaer: "Kristent lederskap-Alt av nåde", "Oppmuntringens viktighet", introduksjon av viktige arbeidsmodeller og "Jesu disipler var vanlige mennesker". I tillegg til dette har vi hatt mye forbønn, lovsang og soaking. Ut på tur har vi også vært.

Det har vært tre lange arbeidsdager, men samtidig kjenner vi på mye glede og overskudd. Det er utrolig gøy å være skikkelig i gang!

Tusen takk til alle dere som har vært med oss i bønn. Ikke gi dere her! Vær med og be om at dette bare er en begynnelse, og at vi skal få fortsette å se at Gud gjør store ting mellom oss.





8 kommentarer:

Anonym sa...

Så flott at seminaret var vellykket, og at alt gikk bra. Nytter anledningen til å takke for en fin tid sammen med dere. En stor takk til dere!
mormor og morfar

Anonym sa...

Kjekt å høyra (lesa). Gler oss veldig til snart å vera hjå dykk - få sjå og oppleva litt av det de er med på.
Vi har travel helg her heime - pappa på konfirmantleir og mamma på fylkesårsmøte... God helg alle tre! Glad i dykk :-)

mamma

Anonym sa...

Hei! Spennende å lese det dere er med på. Og fantastisk det som skjer! Vi er bønn for dere i det dere er med å formidle til lokalbefolkningen. Ber om at de må ta imot det budskap og at det må bli til velsignelse i livene deres.God helg til dere alle tre fra Rønnaug og Torbjørn

Anonym sa...

Spennende å lese og kjekt å kjenne seg igjen på bildene :) E sikker på at Gud fortsatt vil virke sterkt igjennom dåke! Dåke e et veldi godt sammensatt team!

Anonym sa...

Veldig kjekt å sjå at de er komne så godt i gang! Vi gler oss saman med dykk og skal vere med fortsatt. Lukke til og alt godt!

Anonym sa...

Kjære Eirin og Kjartan!

Gratulerer, gratulerer! Veldig imponerende hva dere har fått til. Det har virkelig skjedd mye på kort tid.
Guds velsignelse videre i arbeidet.

Hilsen
Else Grethe

Berit sa...

Savner dere.. klem

Agnar Aasland sa...

Såååå bra! Underviser dere seriøst på Thai nå? Ser ingen tolk ved din side Eirin. Imponerende i tilfelle!
God påske fra oss i Mandal!