onsdag, februar 20, 2008

Møbler er på plass!

Her kan dere se de første konkrete resultatene av innsamlede midler til det nye Mukdahanprosjektet.

Seminarbygningen er nå fullstendig innflyttingsklar. Fasit er som følger: To sovesaler med sengeplass for til sammen 24 personer, seminarrom som kan arrangere seminarer for 40 personer samt brukes som sovesal for 16, to godt utrustede kontorer samt 4 bad.

Tenk når de andre byggene også er klare. Det blir fantastisk. Det er virkelig store muligheter her i Mukdahan!

I denne oppstartsfasen ønsker vi å prøve ut hva som funker best av helgeseminarer og ukedagsseminarer, derfor arrangerer vi våre seminarer X 2. Et i helg og et i uken. Vi har tidligere lansert at vårt første seminar i Mukdahan skulle avholdes 15-17 februar, dette ble det ikke noe av. Grunn: Alle våre 8 menigheter valgte det siste seminaret! 1-0 til ukedagsseminarer.

Vi gleder oss i alle fall til å trø til for fullt 27-29 februar. Vi setter stor pris på om dere i tiden frem mot dette seminaret kunne koble inn et ekstra "bønnegir". La dette huset bli fylt med mere enn møbler! Tusen takk!



3 kommentarer:

Anonym sa...

Der var det blitt fint. Skal sei.... Vi skal selfølgelig sitte inn ett ekstra gir ang bønn.

Ha en ellers strålende dag.

Hilsner fra sandviks gjengen
Bente og Frode

p.s i dag kommer Ingebjørg, Geir og Anne Marit til sandviken... og kansje tante Ingvild....

Anonym sa...

Så kjekt å sjå og spennande å lese!
De må ha veldig lukke til no til veka! helsing tante åshild

Anonym sa...

Heisan
Naa sidde eg i Amsterdam aa vente paa at flyet t Oslo ska gaa. Mor aa far reiste for nogen tima siden. Maa sei eg kjede meg litt. Men det gaar heilt greit. Sidde i naerheten av starbucks aa daa tenke eg selvfloelgeligt paa dokke. Maa sei at eg savne dokke allerede. Har du vert i barnehagen i dag Kaja? Sko gjerna vert me deg merr. Tante Siril