søndag, mai 11, 2008

Se hva som skjer!

Det er bare å slå fast at oppdateringen av bloggen ikke har gått som en kule den siste tiden. Dette beklager vi. Kanskje sitter noen og lurer på om Sørheim har lagt inn årene der nede i Mukdahan, og at der for tiden ikke er særlig mye å berette hjem om.

I tilfelle slike tanker verserer er det med glede vi kan formidle at dette ikke er tilfelle! Saken er den at vi har hatt en særdeles travel, innholdsrik og meningsfull måned. Her følger noen "highlights" med kort kommentar:

Over kan dere se et bilde fra nok en fantastisk Laostur for Espen og Kjartan.

Her ser dere et bilde fra forrige seminar i Mukdahan. Veldig kjekt. Her er gjengen fra Mukdahan menighet er i full gang med å dramatisere Peters fiskefangst.

Vår gode venn og medarbeider Chang (i midten) tok i mot Jesus i påsken. Vi har nå en ukentlig bibelgruppe med mange av våre lokale venner/medarbeidere. Gruppen er 100% frivillig, men der er stor interesse. Noe av det kjekkeste vi gjør.

Friluftstur med thai- og norske venner. Regnet høljet etter hvert ned. Tores "prtytelt" var langt fra pottetett og bilen ble barnas bedre alternativ.

Eirin tok med seg Mildred og en gjeng ungdomer på en ukes tur til Bangkok. Målet var et lovsangsseminar med Jan Honningdal. Et meget bra seminar som satte sterke spor i deltakerne. På bildet deler Eirin og noen av deltakerne sine opplevelser med menigheten i Mukdahan.

Espen og Kjartan har hatt en tredagers seminarturne. 6 seminarer ble avholdt lokalt i ulike menigheter. Fokus: Fellesskap med Gud og hverandre. Hva er egentlig kirken? Grunnleggende om kristent lederskap.

Vi har ansatt en ny medarbeider i Staben ved senteret! 1.mai startet Iow i sin nye jobb. Et lengt skritt i riktig retning! Vi gleder oss over å ha henne med oss! Mere om henne senere.

I går ble Tik og hennes Tøn smidd i de berømte hymnelenkene. Vi gleder oss stort sammen med henne! Kjartan var liturg, Eirin musikalsk ansvarlig, Espen talte og Kaja var brudepike. Kjempestas!

Som kanskje mange vet så har ikke byggingen av kirken i Mukdahan gått på skinner. Nå er det endelig håp om en løsning! Kjartan er valgt inn i en nyetablert byggstyre og har dermed hendene fulle også i denne sammenheng. De kommende dager skal forhåpentligvis sette den videre prossess i full gang.

Vær med oss i bønn! Det skjer utrolig mye spennende!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så godt med godt nytt!!! Lukke til!
Mamma.

Anonym sa...

Prøvde meg med en liten kommenar, men fikk det ikke til. Det var koselig med en god prat i dag, og fin sang. Nå teller vi ned til dere kommer hjem, gleder oss. Kjartan godt plassert i byggekomite og med mor aktiv på sentralt hold i NMS. Kan få gjort noe med det heller misserable stilaset på senteret.
mormor og morfar

Janne sa...

Veldi kjekt å få nytt om livet i Thailand igjen! Bloggen ligge i Mine favoritter og eg må innom kvar dag, i tilfelle nytt fra dåke. Håpe på bedre nettforhold neste gong på skype, Eirin, enn sånn samtalen va sist... Ellers så komme dåke snart heim! Jippi! Glede meg!

Anonym sa...

Så kjekt å lese og sjå! Det høyrest spennande og fint ut, men er sikkert krevande også! De er stadig i tankane og bønene våre!
Tante Åshild

Anonym sa...

Hei. OK,bønn skal bli, og jeg har dere på bønnelista mi. Jeg ønsker dere Guds rike velsignelse. vennlig hilsen Gunn