søndag, juni 29, 2008

Norgesferie!

I skrivende stund sitter vi og koser oss i mormor og morfars stue på Ganddal. Vi kom frem til Norge lørdag formiddag. Det er veldig godt å komme til fedrelandet og vi ser stort frem til en drøy måned sammen med familie og venner. Som dere ser på bildet er Kaja allerede godt i gang med å utnytte "lekesugne" tante og onkel.

Vi blir her på Ganddal en drøy uke før vi setter kursen for NMS sin generalforsamling i Bergen og så videre til Masfjorden.

Fra onsdag av får vi også et spennende besøk her på Ganddal. Evangelisten i Mukdahan, Sim, er på sitt aller første norgesbesøk der hun blandt annet skal delta på GF i Bergen. Akkurat nå er hun sammen med Espen i Bamble, men fra onsdag til mandag skal hun være samen med oss. Vi gleder oss!

Til orientering for familie og venner kan dere her i Norge nå oss på følgende mobilnummer: 95914551

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Håper jeg treffer dere en dag når dere er i "byn"

Rune:)

Marit og Satad sa...

Hei!
Så utrolig kjekt å høre at dere har kommet vel frem til moderlandet. I dag regner det her i Muk og Satad har akkurat kommet hjem etter å ha reparert badet i Surin.

Ha en riktig god sommer!

Mvh Marit m fam

Anonym sa...

Kjekt at de er vel landa her i landet, håpar de kan få litt kvile! Og vi gler oss til å møtast på GF - og kanskje litt meir.

Tabtim sa...

hei på dykk alle tre ; )
god ferie i norge.nyt tiden med sakte fart..

torsdag er jeg på vei til norge.. rart,og spennende..
sees til neste år..

ha det godt !!

klem Anne - Tabtim ; )

Anonym sa...

Hei!

Så dere på GF, men fikk ikke muligheten til å hilse på dere. var der på lørdag, men dro rett etter møte.
Vet ikke om dere husker hvem jeg er.. men husker godt de ukene jeg og Hedda, Ida og Linda var sammen med bla dere i thailand. Husker godt Kaja og de andre fra barnehagen. Det var noen bra uker!

hilsen Elisabeth Lundeby