onsdag, august 27, 2008

Tilbake i byggebransjen

Etter en lang og meget god ferie i Norge er vi nå vel tilbake i Thailand. Vi har virkelig hatt en god ferie. Gode stunder med familie og venner samt GF og IMI-gudstjenester har vært våre høydepunkter. På bildet øverst ser dere Kaja som koser seg med Bestemor og Bestefar i Kardemommeby.

Nå er vi altså tilbake i Thailand, og det er godt å se at byggingen her på kirkesenteret går fremover. Fortsatt er der ikke lett å se den store forskjellen på kirken, i alle fall ikke med første øyekast. Likevel er det gjort mye. Som vi tidligere har skrevet så var der mye som ikke gikk som det skulle med det gamle firmaet vi brukte, og mye av tiden har til nå gått med til å reparere, rive og bygge opp, forsterke og sikre.

Lettere er det å se fremgangen med presteboligen/gjestehuset og sanitæranlegget. Disse byggene er nesten helt ferdig, og det er veldig kjekt å kunne legge ut bilder som viser slike konkrete resultater.

Nok en gang tusen takk til alle dere som er med i bønn for både bygging og lekmannstrening. Stå på videre, det skal i alle fall vi!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei hei, og takk for sist i sommar! Kjekt var det! Godt å sjå at de er i gang att i Mukdahan. Vi ønskjer veldig lukke til med alt byggearbeid -fysisk og åndeleg! Og gratulerer med bestfar, Kaja! Åshild helsar!

Anonym sa...

Hei hei!

Ser ut som om du koser deg med bestemor Kaja.

Tante Bente hadde det veldig kjekt i sommer ... og det var kjempe gøy på akvariet....

Stooor klem fra tante Bente

Anonym sa...

Dette ser bra ut! Dere gjør en god jobb! Det var kjekt å ha dere på besøk i sommer! Gleder oss til neste gang:) Regner med dere har terpa på valutaregning til da:)
Klem Ing
NB! Idag 1.sept, har jeg vært frisk i ett år!!! Dere må gjerne være med å feire:)

Anonym sa...

Vad glad jag blir när jag ser att kyrkbygget går framåt. Då jag var där för 2 år sedan var det bara grunden men nu äntligen?! verkar det som om det skall bli en kyrka, man ser det på formen. Ta hand om er (både familjen och andra)! Dyker upp snart tror jag om pengar finns!

gunnda sa...

Hei.Lykke til med arbeidet,både når det gjelder bygginga av kirka og menigheten.Jeg er med dere i bønn,og ønsker dere Guds rike velsignelse.varm klem fra Gunn:-)

Anonym sa...

Hei Eirin og Kjartan!
Følger med på bloggen deres fremdeles, veldig koselig å lese om hvordan dere har det og om livet i Thailand! Jeg var sammen med Inger-Hanne, Anne og Kristine på Hald-team for noen år tilbake. Lykke til videre med arbeidet og livet i Thailand! Klem fra Camilla