tirsdag, mars 10, 2009

Forlenget norgesopphold

Kjære alle dere. Det er lenge siden sist det kom et livstegn på bloggen vår og det beklager vi sterkt. En viktig grunn er at den ivrigste av våre skribenter, Kjartan, for tiden er ute av drift med en langtids sykemelding.

Årsaken til sykemeldingen er et vedvarende høyt blodtrykk og flere andre stress- og tretthetssymptomer. Det er nå bestemt at vi reiser hjem til Norge for et utvidet norgesopphold for å gi Kjartan den nødvendige hvile og rekreasjon. Vi vil reise hjem allerede neste uke og blir til sommerferiens slutt i begynnelsen av juli.

Kjartan er blitt grundig undersøkt av dyktige leger i Bangkok. Det er ingen grunn til å tro at der finnes andre grunner til det høye blodtrykket enn stress/tretthet.

Vi synes det er kjedelig at vi må ta dette avbrekket, men av og til går ikke alt etter planen. Vi gleder oss til å returnere med fulle batterier og noen erfaringer rikere i juli.

22 kommentarer:

Anonym sa...

Vi heier på dere.Veldig bra for arbeidet at dere våger å ta hensyn til dere selv. Slik en evne til å ta riktige valg imponerer! Alle oss på NMS region Stavanger hilser. Vi er med i bønn!

Anonym sa...

God bedring Kjartan. Håper dere får et godt opphold i Norge.

Anne.

Anne Brit og Arne sa...

Ser fram til å få dykk friske heim att etter sommaren! Vonar de får gode dagar på vestlandet!

gunnda sa...

Hei.Det er perioder i livet da en må stoppe opp,og ta vare på seg sjøl.Jeg ønsker deg god bedring Kjartan,og minner deg på at uannsett hvor trøtt og sliten en kan føle seg,så er Gud der,og Han vil bære deg i sine sterke hender.Gud har en plan med alles liv,og Han vil gå foran og lede oss,skritt for skritt.Jeg ønsker dere alle god tur hjem,og Guds rike velsignelse.Jeg lover å ta dere med i mine bønner.varm klem fra Gunn

Bente Cathrine sa...

velkommen hjem!

Anonym sa...

Dåke e i tankane og bønnene våre! Kjedelig når kroppen seie stopp, men lurt å lytte ette signalene den gir oss. Uansett ser eg veldi fram te å møte dåke igjen! Go tur!

Anonym sa...

Kjære dere! Først må vi si takk for sist. Kjekt å være sammen med dere. Det var leit å høre at du ikke har fått bukt med det som plager deg Kjartan. Når det er slik, så er det viktig å ta hensyn til signalene. Vi håper og tror at dere får et opphold i Norge som kan gi deg den behandling og rekreasjon du trenger. Dere er i våre tanker og bønner. God tur til Norge alle tre. Varme hilsener fra Rønnaug og Torbjørn

Om oss sa...

Kjære Eirin, Kjartan og Kaja!
Vi kommer til å savne dere masse når dere reiser, men samtidig støtter vi dere fullt ut i å gjøre det! Gleder oss til å få dere tilbake til Mukdahan igjen! Gud velsigne dere! klem fra Tore, Mildred, Filip og Elias

Familien Skjælaaen Dahl sa...

uff - ikkje bra med sånn sykdom!
God bedring til deg, Kjartan. Håper dere får roet ned alle tre!
Klem, sigrun og bjørn

Anonym sa...

Ønsker dere et godt opphold i Norge og at dere får samlet nye krefter! Heidi og Morten

Anonym sa...

go bedring kjartan, nå må du væra greie mæ dæg sjøl! storkos dåkke i norge adle tri! synn at dåkke reise tebage før me kjæme, men me treffest jo ijen alligavel.

klem frå turid å guttane

Roar og Ingvild sa...

Velkommen hjem en tur! Håper det er det som skal til for å få helsa på stell

kjetil sa...

Det er leit med sykdom. men, velkommen hjem!
Da får dere faktisk med dere den deilige våren her hjemme. Og kanskje til og med 17. mai i bergen med buekorps og det hele :)

Anonym sa...

håper du blir frisk og rask fort, kjartan. og at dere får en fin vår og sommer i norge!
siv

Anonym sa...

Velkommen heim!!!!! Det kan lette overgangen til Rogalandet mange hakk for meg...Og bra at du får tid til å hente deg inn, Kjartan.
Klem fra Eirin

Anonym sa...

god bedring og håper dere får et fint opphold i fødelandet!

Tom Erik m fam

Anonym sa...

God bedring, Kjartan! Håper dere får en fin tid i Norge! Cathrine og Sigve

Anonym sa...

Vi snakker mye om dere her hjemme og vi gleder oss alle tre til å treffe dere igejn! Ta all den tid dere trenger til å hvile og bare være, og husk at dere er hjertelig velkommen til oss når det måtte passe!!!

Klem fra Ingvild, Jon Eirik og Kristian

Tabtim sa...

hei paa dere : )

det var leit aa hoere..aa jeg som hadde tenkt meg til mikdahan aa treffe dere snart..

kos dere masse hjemme i norge, nyt vaaren og tid med venner aa kjente...
god bedring kjartan !!

hilsen tabtim anne gunneroed :)

Anonym sa...

Trasig at dere måtte bryte av nå rett før kirkeinnvielsen, men viktig at dere tar hensyn til kroppens signaler. Det er ikke vanskelig å skjønne at det har vært et sabla kjør! Ønsker dere et godt Norges-opphold og ber om at kreftene må komme raskt tilbake. Uansett - ta den tida dere trenger!

:-)

Eva

Anonym sa...

hei på dere...velkommen hjem, vi og vil ønsker deg god bedring..håper dere får et godt opphold hjemme og reier uthvilt og opplagt tilbake til Mukdahan. Dere er helt sikkert sårt savnet av store og små i det rike abeidet dere står i. Veldig kjekt å bli kjent med dere da vi var der i høst. Norunn og Rolf H

Maria og Espen Tveten sa...

I dag er det den 24. mars. Jeg gratulerer så mye med dagen Kjartan. Skulle gjerne hatt deg her hos oss, men du får komme sterkere tilbake. Du er en strålende venn og en kjempegod kollega.

Espen