torsdag, september 03, 2009

Ny vind i seilene

Kjære alle sammen! Her er vi igjen. Noen som trodde vi var sunket under jorden? Det er vi ikke, men vi befinner oss fortsatt på "feil side" av kloden.

Svært mye har skjedd siden forrige innlegg som dateres en meget lang tid tilbake. I mars reiste vi tilbake til Norge med årsak i at Kjartan ble langtids sykemeldt. På det tidspunkt håpet og trodde vi at returen skulle finne sted i juni. Så skjedde ikke.

Det ble etter hvert klart at det dreide seg om utbrenthet for Kjartan, og slikt kan jo ta tid. Det ble med tiden også klart at det eneste fornuftige var å utsette "hjemreise" til Thailand til over nyttår. Datoen er nå satt til 5. januar.

Kjartans form er nå godt oppadgående, og han har begynt i aktiv sykemelding med base i NMS sin hovedadministrasjon i Stavanger. Eirin er for sin del i full sving med informasjonsarbeid.

At vi ikke reiser tilbake før ut på nyåret er ikke utelukkende begrunnet i sykemelding, men først og fremst i to gode nyheter. For det første, familien skal økes! Eirin har termin 16. oktober. Vi gleder oss stort til å innlemme en ny liten prinsesse i familien vår.

For det andre så har Kaja nå blitt skolejente (bilde fra første skoledag øverst). Noe som gjør både foreldre og hovedpersonen selv ikke så rent lite stolt.

Av hensyn til disse betydelige faktorer samt et usikkert tidspunkt for 100% friskmelding for Kjartan gjør at både vi og NMS fant det hensiktsmessig å være i Norge ennå en stund.

I påvente av "hjemreise" blir vi å finne i vår flotte, men dog trange kjellerleilighet på Bogafjell i Sandnes.

Tusen takk til alle dere som har bidratt med all mulig støtte i denne perioden. Vi er omgitt av fantastiske mennesker! Til alle dere i Thailand vil vi bare si at vi savner dere sterkt! Guds velsignelse til dere alle, så snakkes vi snart!

13 kommentarer:

Hanne sa...

SÅÅ koselig å høre litt fra dere!
Og kjempegøy å se bilde fra første skoledag og av den store magen:)
Nyyt Norge dere.
Stor klem fra Bergen

Anonym sa...

Hei gode venner!
Så kjekt å ha dere på bloggen igjen!! Vi savner dere masse, og gleder oss stort til dere er tilbake i januar!
Gi hverandre en god klem fra oss.
Klem fra heggernes

Askøybestemoren sa...

Kjære alle fire!
Så kjekt med nytt blogginnslag - dere har vært savnet.
- og veldig kjekt med flott bilde av stolt og flott skolejente, flott (- sikkert stolt og`) mor og ikke minst flott mage! Lykke til, - og til Kjartan - god bedring :)
Alt godt fra Geir og Britt fra Askøy

Mydland sa...

Kjære Kjartan, Eirin og Kaja! Kjempekjekt å treffe dere i sommer og godt at det går bedre med Kjartan! Nå har vi 3 dager igjen til avreise og vi for alvor kommer til å merke at dere ikke er i Thailand. Må Gud bruke dere der dere er og må han velsigne dere rikelig! Astrid, Atle, Ida Marie og Adelin

Maria og Espen Tveten sa...

Et Sorheim-innlegg på bloggen fortjener virkelig en kommentar. Velkommen tilbake til verdensveven. Ingenting gleder oss mer enn positive meldinger fra dere. Huset står fortsatt og venter på dere, inkludert den nye prinsessa. Lykke til.
Espen

Maria og Espen Tveten sa...

Et Sorheim-innlegg på bloggen fortjener virkelig en kommentar. Velkommen tilbake til verdensveven. Ingenting gleder oss mer enn positive meldinger fra dere. Huset står fortsatt og venter på dere, inkludert den nye prinsessa. Lykke til.
Espen

Terje Høyland sa...

Gøy å lese en ny artikkel på bloggen. Etterlengtet og helt klart et godt tegn. Er utrolig glad for å jobbe sammen med dere og det har vært flott å se alt det Gud har gjort disse månendene gjennom dere. Så Espen og Maria, beklager vi har bestemt oss for å beholde dem her.......Tipper vi kan få landstyrets leder med på et hastevedtak før neste barnebarn ankommer.....Vel, vel, uansett stolat av å kjenne dere og få se Gud virke igjennom dere. Det var ikke tull det Han sa om leirkar!!!

Anonym sa...

Så kjekt å få sjå skulejenta!De ser akkurat like spente ut som dei 1.klassingane- og foreldra som eg tok imot for 2-3 veker sidan! Tenkjer ofte på Kaja når eg er saman med "mine". Lukke til med alt de held på med! Klem frå tante Åshild

Familien Skjælaaen Dahl sa...

Så koselig å høre fra dere
Vi har tenkt masse på dere!
ja, sant det er stas med skolebarn!!! Håvard e også stolt og fornøyd, og vi voksne minst like stolt!
Ønsker dere en god høst!
klem fra Sigrun og Bjørn

Anne Brit og Arne sa...

Flotte Kaja, skulejente! Håper du har det veldig bra! Vi gleder oss til gjensyn i januar - da er du jo storesøster og greier!

Vi tenker og ber for dere!

Siril sa...

Så kjekt å få se bildet av dokke begge og lesa noge nytt på bloggen. Tenke masse og ber for dokke alle fira. Klem

nina sa...

Gratulerer så mye!!! Nå ble jeg rett og slett kjempe glad!! Det var utrolig koselig å høre at Kaja skal bli storesøster!! Håper jeg ser dere igjen om ikke altfor lenge.. Hils familien! klem fra nina:)

Anonym sa...

Kjære dere! Det var et fint bilde og en fin skolejente. Det er så kjekt å høre at det går sakte og sikkert i riktig retning. Vi vil ønske dere lykke til med begivenheten i oktober. Veldig kjekt var det å få treffe dere i sommer. Kos dere disse mnd. dere har her i Norge. Masse hilsener fra Rønnaug og Torbjørn