torsdag, september 16, 2010

Agenda 1 i Mukdahan


Forrige uke hadde vi nok et godt og viktig besøk fra IMI-Kirken. Hver gang denne menigheten har sendt team til oss her i Mukdahan/distrikt 4 så opplever vi at det er rette folk med viktig undervisning til riktig tid. Denne gangen intet unntak.

Etter mye planlegging og kartlegging har vi misjonærer sammen med IMI-Kirken og distrikt 4 bestemt oss for å plante menighets nettverket Agenda 1 i Thailand.

Dette er et nettverk av menigheter som i Norge har sin base i IMI-Kirken, og internasjonalt er knyttet opp mot bevegelsen 3DM. Det er første gang at dette nettverket plantes i Asia!

Vi ser at der er skjedd veldig mye bra i våre menigheter, men vi har sett etter hjelpemidler som kan hjelpe oss til å se enda flere lekfolk i aktiv tjeneste i sin lokale menighet.


Agenda 1 har nettopp dette som fokus. Hjelpe oss i overgangen fra undervisning/istandsetting og over i aktiv tjeneste.

Responsen fra seminaret var veldig positiv. Circa 50 lekledere deltok, og de aller fleste reiste inspirerte hjem. Som dere kan lese i artikkelen over, så har det allerede begynt å bære frukter!

Et ekstra positivt innlag på dette seminaret var at vi inviterte og inkluderte 2 ikke lutherske menigheter fra regionen, i tillegg til vår 8 faste lutherske menigheter. Dette er et godt skritt i retning av vårt mål om å være et økumenisk og nettverksbasert senter.


Vi takker Steve, Anne Kristin, Finn og Magne for besøket. Dere er og var en stor velsignelse for både menigheter og misjonærer. Velkommen tilbake om 6 måneder!

1 kommentar:

chaussures mbt unono sa...

très bon site et j'aime beaucoup i viendra la prochaine fois.