torsdag, september 16, 2010

Spennende helg i Phibun menighet


Etter at seminaret (se artikkelen under) var slutt bar det rett av gårde til Phibun for hele familien Sørheim. Vi var sammen med presten Onchan og menigheten både lørdag og søndag. Kjartan har fått et spesielt ansvar for å hjelpe til i denne menigheten, og han besøker dem en helg i måneden.

På lørdag var vi sammen med en gruppe ungdomsledere. Dette var veldig kjekt for hele familien! Kaja fikk seg til og med en ny venninne.

Lokalet for samlingen var dertil av det eksotiske slaget. En flåte ute på Sirinthon sjøen, ca 20 min fra Phibun. Eirin underviste om lovsang, mens Kjartan hadde møte med Onchan.


Her kommer et kort "referat" fra den spennende samtalen med Onchan i kjølvannet av Agenda 1 samilngen:

Onchan (Han i grønt på bildet til venstre) fortalte at han og 6 av de lederne som var på Agenda 1 fra hans menighet hadde lagt veldig spennende planer for de neste 6 måneder på vei hjem fra Mukdahan. 

På grunn av store geografiske avstander har de lenge hatt lyst til å plante to menigheter. Nå hadde de bestemt seg for å sette det ut i livet! I tillegg har de en større gruppe kristne nærmere Phibun som de ønsker å selvstendiggjøre i forhold til cellegrupper o.l. 

De seks leklederne skal operere i par, to og to, og i par får de hovedansvar for et av de tre stedene. De skal begynne med gudstjenester med det første. Sammen skal de syv reise rundt å oppmuntre et av de tre stedene en hverdag i uken. Alle får dermed besøk hver tredje uke. 

Denne gruppen på 7 skal videre samles to ganger i måneden for sin egen del. Motta veiledning fra presten og forbønn fra hverandre. Som om ikke dette er nok har de planer om at de 6 leklederne skal bli til 12 i løpet av seks måneder. Det vil si at alle skal velge seg en hjelpeleder.      

Vær med i bønn om at de skal lykkes! La dette være en oppmuntring til alle som trofast følger med på det som skjer her i Thailand. Det skjer spennende ting!

3 kommentarer:

Anonym sa...

så kjekt å å lesa! eg lengtar til Thailand kjenner eg...
lukke til
mamma

Anonym sa...

Ja,dette var positive meldingar.Lukke til vidare med programmet dykkar!
Og så var det veldig kjekt å få eit glimt av dei nydelege jentene dykkar..fine smil både med og utan tenner.
Helsing tante Ingvild

chaussures mbt imara sa...

bon site et je reviendrai la prochaine fois.