mandag, juni 27, 2005

Kaja's arbeidsplass


Barnehagen
Originally uploaded by Sørheim.
I dette hus skal Kaja tilbringe sine "yrkesaktive" timer. Barnehagen skal hun dele med 4 andre smårollinger og to barnepassere. Vi er spente på hvordan dette skal gå, men har fra Thailand fått de beste tilbakemeldinger på både fasiliteter og pesonal. Takk for innsatsen Thailand!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Dere får ha gode dager i trondheim. Tro meg vi er med dere hele veien. veien dere skal gå vil vi være sammen med dere i tanker bønn. Vet at vi er mflere
hildur og sigmund

Anonym sa...

Dette var litt av eit "slott". bestemor er kjempespent på korleis jenta hennar vil få det her. Tenkjer det går bra, for Kaja er ei flink og bestemt lita dame. Bestemor og bestefar gler seg til å møta deg i Trondheim, men det er nokså trist også......tenk - tirsdag om 14 dagar er du ute i den store verda, kanskje høgt oppe i lufta..

dr.k sa...

Kjekt å kunne følge med dere. Skal nok sørge for å være oppdatert. Ønsker Guds fred i tiden frem til dere drar...

Anonym sa...

Syns det ser godt ut, jeg...tenk at det nå snart er slutt på år med venting og forberedelse. Vet ikke helt hvorfor dere skal til Trondheim, men ønsker dere gode dager der. Håper å få se barnehagen til Kaja live snart. Tror jammen jeg må få meg blogg...
Kos dere, klem og grin disse siste dagene hjemme

Kjartan, Eirin, Kaja og Mathea Sørheim sa...

Tusen takk for meldinger. Ser frem til å blogge videre med dere. Til Ola og Eirin så må jeg si at vi gleder oss til å treffe dere i Thailand. Det blir et gedigent høydepunkt! Snakkes. Få dere blogg! Vi skal forresten på generalforsamlingen til NMS i Trondheim.