fredag, september 09, 2005

Topp mot bunn


P9090040
Originally uploaded by Sørheim.
I dag har vi hatt en forberedende prøve på språkskolen. Med nedslående resultater...

Familien Sørheim stiller med to kandidater, den ene ligger helt i tetsskiktet, mens den andre kjemper i bunnstriden. For den med godt syn vil hvem som er hvem komme frem av det medfølgende bildet. For dere andre kan vi røpe at Kjartan skrev til Ng(-) og Eirin til M+. Kanskje ingen oddsbombe.

Etter dette kraftige sparket bak håper Kjartan på både stigende pugge-motivasjon og stigende resultater. Det nytter ikke å sole seg i skyggen av en glimrende kone.

På mandag skal vi ha den virkelig store prøven, en prøve vi har for hver fullførte modul. Vi tar med takk i mot tipp om hvordan denne prøven vil slå ut. Oddsen på at Kjartan scorer mest er for tiden 15, mens oddsen for Eirin er 1,25.

Ellers er alt bra med oss. Alle er friske og raske. Blogges!!

6 kommentarer:

tante Siril sa...

Eg syns nesten d va litt gått å se at du ikkje bare får toppkaraktera Kjartan. Så lenge som eg har kjent deg, så har eg bare hørrt om karaktera i øverste klasse. Endelig komme du ner t oss vanligge dødeligge. Kan du gje Kaja ein klem fra meg?

Kjartan, Eirin og Kaja sa...

Klem skal bli! Når det gjelder karakterer så skal du ikke tro alt du hører... Har jeg nevnt 5 stryk på ex.phil.? Håper alt står bra til med deg! Snakkes.

Kjartan

Laila Helvig sa...

Det lignet forholds tallene vi også hadde på språkskolen. Vi ber for dere og savner Phibun. Dere er noen flotte folk,ekte goe misjonære ikke bare Tveten.. Stå på Gud er med dere!!! Laila og Frode

Kjartan, Eirin og Kaja sa...

Kjekt å høre fra dere Laila og Frode! Håper alt står bra til med dere. Phibun savner nok dere også, det var veldig godt å ha dere her i nærheten den første tiden. Guds velsignelse over arbeidet hjemme!

lillesøster Bente sa...

Kjære storebror! Ikke ta det så tungt med at du ike får toppkarakterer.... tror det ligge til familien vettu =) Eirin...Knall bra at du får det så godt til.... du har nok et litt bedre språk øre enn min kjøre bror...! Det er litt merkeligt at dere er så langt vekke! Savner dere! Eimy bjeffer et hei til dere =) Kjempe Klem !!!!!!!!

Øyvind A. sa...

Hei, Lillesøster, Bente. Var nok en skriveleif, der. Det skulle vel være din "skjøre bror", skulle det ikke???