onsdag, oktober 12, 2005

Marit og Satad


PA110046
Originally uploaded by Sørheim.
Endelig kommer det en skikkelig presentasjon av ekteparet Marit(31) og Satad(30) på bloggen vår. Det er dem vel unt, uten dem hadde vi hverken hatt hus, skole, barnehage, rektor, altmuligmann, sertifikat, oversettere, rottejakt, fisketur, lokalkunnskap, visum, varmtvann, osv...

Foruten dette er de en stor trygghet for oss "urutinerte", og ikke minst er de våre gode venner.

Marit er fra Kristiansund, men har nå bodd i Thailand i flere år. Hun kom her sammen med sin bror, og skulle da egentlig bare på en lengre rundreise i Asia. Imidlertid så ble hun veldig fasinert av både Thailand, Laos (og Satad...) så hun bestemte seg for å bosette seg her.

Marit sin jobb er vanskelig å sette ord på. Hun er ansatt av NMS som rektor på språkskolen vår, og hun har i tillegg ansvaret for turistgrupper som kommer for å se på NMS sitt arbeid.

Foruten arbeidet i NMS driver Marit og Satad sitt eget skoleprosjekt i Laos. Et utrolig flott arbeid som vi ved en senere anledning vil presentere.

Satad er thai og en unik inngangsport i thai-kulturen. Han er en utrolig mann med en utrolig bakgrunn (historier nok til en egen blogg!). Det geniale med Satad er at han kjenner godt både norsk- og thaikultur og kan dermed fore oss med "skreddersydd" info. I tillegg er han en handyman av rang. Han fikser alt!

Sammen har de datteren Ingeborg Anna som er 1/2 år eldre enn Kaja. De to er gode venninder, og har mye glede av hverandre. I desember venter de også enda en datter! Det blir utrolig kjekt. De reiser hjem til Norge for å føde, og blir dermed vekke fra oss en stund. Håper ingen vannrør ryker da...

Satad har også to andre døttre, som dere ser på bildet. To flotte jenter som nok blir gode å ha for Kaja.

Som dere forstår så er Marit, Satad og resten av familien veldig viktige for oss. Både som venner og "hjelpere".

1 kommentar:

onkel Petter sa...

vi følgjer stadig med på den Sørheimske blogg og synes det er kjekt å ta del i livet til desse unge misjonærane. flott at de står på og trivest! Og så merka eg meg at det altså er ei nordmørsdame i dykkar omgangskrets - (Det var vel Kristiansund med U?) Ikkje dårleg at dæm har nordmøringa der da sjø. Viktige personar for dykk - forstår eg. Lukke til vidare!