torsdag, desember 15, 2005

Eirin. Smellvakker og 29 år!!!


Nydelige Eirin
Originally uploaded by Sørheim.
I morgen (16.des) er dagen som Eirin ser frem til 364 dager i året, Eirin har bursdag!

Eirin er født på det som helt sikkert var en nydelig vinterdag i 1976. Kan ikke se for meg at en så nydelig jente kan være født under grå himmel...

Vi er bortreist på dagen, skal en snartur til Bangkok (som vanlig...). Eirin blir dermed noe vanskelig å få tak i pr. telefon. Derimot blir hun helt sikkert veldig glad for alle som gidder å legge igjen en hilsen her på bloggen. Det er hun virkelig verd!

Skrevet av en stor beundrer og lykkelig ektemann.

24 kommentarer:

janne sa...

Kjære Eirin! Gratulera så masse med dagen din!! Så utrulig godt å snakke med deg i går! Litt spesielt i dag når ikkje eg ska te Tjensvoll i bursdag. Ha ein fortreffelige dag! Veldigt gla i deg! Janne

Svigerfar sa...

Kjære Eirin! Gratulerer veldig mye med dagen i dag - som hos dere allerede er tidlig ettermiddag. Vi er så utrolig glade for at du kom inn i familien vår og livet til Kjartan! Glemmer nok ikke den først gangen vi fikk besøk av deg i Masfjorden .... - en dag med litt likhet med den vi har her i dag. Hilsen en svigerfar som ser ut et kontorvindu mot en morgen der dagens lys enda ikke har rukket fram. Ønsker deg en god dag! Hilsen til alle!

Svigermor sa...

Kjære Eirin!
Eg skriv under på det din gode svigerfar har sagt! Du er ei flott svigerdotter, er så glad for at du er mor til barnebaret vårt, og at du får så flott attest frå ein lukkeleg og beundrande ektemann.
Utanfor mitt kontorvindauga lyser Bryggen med sin julestas, Skanselien har kvitt pulver strødd utover og trafikken susar! Julestemning i Bergen.

Ingvild sa...

Kjære Eirin!
Gratulerer så mye med dagen din. På denne dagen pleier du å invitere til storlag i Stavanger...kjenner jeg savner det! Flott å lese at dere har det bra! Idag har vi endelig litt frost på bakken og klar himmel her i Sandnes. Ha en god bursdag! Hils Kjartan og Kaja.
Kristian og Jon Eirik menger seg også med gratulantene:)

Agnar Aasland sa...

Hei Eirin! Masse gratulerer med dagen fra oss to i Saxemarka også! Da er du på god vei mot de 30 og det vil bli spennende å se om du virker eldre når vi treffes i januar.....
Kos degog nyt dagen!

Johanna og Agnar

Anonym sa...

Gruatulerer med dagen Eirin!! Håper du får ein flott dag! Eg heng meg på tante og onkel; er veldig godt fornøgd med mi "svigerkusine"! -sjølv om de er litt langt vekke. Håper de alle tre får ei fortsatt god adventstid. Spennande å lese bloggen og høyre korleis det går med deko og misjonen! Klem frå anonyme Ingebjørg

Siril sa...

Gratulerer med dagen søs.
Sko gjerna vert me deg i dag, men me snakkes kanskje i neste uka. Nå e eg hos Lene Urstad i Oslo, så eg ska hilsa masse fra hu å Olena. Eg hb du får ein fine dag. Få de andre t å varta deg opp, det fortjene du på denne store dagen. Å Kjartan har heilt rett når han seie at du e 29 å smellvakker, bare eg blir så vakker når eg blir så gammale.....
Gratulerer med dagen søs, å hils de andre.
Klem fra Siril

Arve L sa...

Grattis med dagen fra oss i Blomsterdalen.

tante Ingvild sa...

Kjære Eirin!!
Gratulerer så mykje med dagen!!
Eg er og veldig glad for at eg får vera "tante" til deg.
Hels heile familien!

Anonym sa...

Først av alt gratulerer så mye med dagen! Vet, at du ikke får lest denne før etter helgen. Vi er stolt over eldste jenta vår. Glad i deg Eirin. Tenk 30 år neste år. Ja åra går fort. Håper du har følelsen og kjenner på at du er på rett plass og ber om at dere alle 3 får en velsignet og rik jul. Gleder oss utrolig mye til å besøke dere.
Kjærlig hilsen
mor og far

Anne Marit sa...

Gratulere masse med dagen, Eirin!! Gleder meg til å feire dagen med deg igjen!! Nuss & suss, varme tanker fra Vold.

Frode H sa...

Hei, og gratulere med dagen Eirin. Desember er en flott måned for bursdager. 3 av oss har det, Martin nå på søndag. Skulle gi en kommentar her, og så gikk jeg igjennom et helt program der jeg visstnok fikk min egen blogg. Det er nå mer spennende å følge med dere i Thailand. Husk å ta dere noen gode pauser innimellom. Språket kommer, garantert! Stå på og ikke gi opp. Gratla med dagen.
Hilsen Frode

Anonym sa...

Hei kjartan.
jeg er enig i at du har en flott kone. hvordan greide du å kapre henne?
det var sikker en fin dag da hun ble født og ikke slik som i dag for her er det snøvær og surt. vi har besøk av mildred, koselig.
tenker ofte på dere og er nesten daglig inne på bloggen deres. Kjekt å følge med dere.Håper dere får en god jul uten snø, og at dere trives i nye huset. det er deilig å sitte på terassen om kveldene og kjenne på stillheten og lytte til alle lydene i naturen. dette er noe av det gode jeg tenker tilbake på etter oppholdet i Thailand.
Gratulerer med dagen Eirin. Nyt det siste året i 20årene, for til neste år må du feire skikkelig, for da begynner du å bli voksen.

De beste hilsner fra Rønnaug og Torbjørn

Rabenorolahy sa...

gratulera mæ dagen! huse mæ glede tebage på når du fyllte 28 år, å æg klarde sniga mæg mæ på selskab på harmony... store å tonge såm æg va! håbe du får kost dæg mæ ennå bære mad i bangkok! å æg æ enige mæ Kjartan, du æ nydelige!
gratulera frå rado å filip ao
store klem frå turid

Ottar sa...

Kjære Eirin!
Dei beste gratulasjonar frå Hålandsdalen! Håpar du har ein flott dag i Bangkok. Store klemmar frå Eirik Arve, Maria Louise og Ottar. Óg tante-Birte, bestemor- og bestefar-Midtrød helsar - og spør om du vil koma hit og laga kakemenn i morgon. c",)

Besteforeldra i Bamble sa...

Vi, Espens foreldre, vil også få gratulere deg,Eirin,med fødselsdagen!Håper du får en god dag!

Åshild og Petter sa...

Vi skjønar at vi er alt for seint ute - men henger oss likevel på straumen av gratulantar og beundrarar! Håpar du har hatt ein fin bursdag Eirin - og at flyttinga vil gje betre bo og lydforhold.

Filippina sa...

Kjære nydelige deg!

Gratulerer så vannvittig mye med dagen!!!!!!! Håper den blei fin i Bangkok. Me nyter kvit jul i Norge, og har det topp. Eg er så glad i deg, du mitt store forbilde. Ses me snart? Kom på langhelg til Manila over nyttår! Me er tilbake 8.januar,

Klemmmmmmmmm

Kjartan, Eirin og Kaja sa...

Dette var saker! Tusen takk til alle som har skrevet seg i "protokollen".

Ny "comments" rekord. Dette er min frue verdig!

Det er ennå ikke for sent...

Kjartan

Kjartan, Eirin og Kaja sa...

Der var vi oppe i 20 kommentarer...

Anonym sa...

Jeg må få gratulere så masse med dagen som var! Håper du hadde en strålende dag.

klem fra Kristin (Aker)

Anonym sa...

Jeg også!
Gratulerer!

Klem fra Øyvind (Aker)

Maria og Espen Tveten sa...

Det holder ikke lenger med muntlig hilsen og SMS-hilsen, klart en hilsen på bloggen også må til! Vi er kjempeglad for å få være innen bursdagsbarnets rekkevidde! Vi er takknemlige for at vi får være sammen med deg så mye som vi får, og for at det er akkurat du som bor i Phibun by...

Rune pune fjellkommune sa...

Sent men best...
Gratulerer med overstått fødselsdag smellvakkre Eirin.

Det virker som om alt står bra til.

Putt kokt ris i ørene Eirin!

God Jul.

Klemmer fra Rune P.F.K.