mandag, desember 12, 2005

På flyttefot


Heggernes huset
Originally uploaded by Sørheim.
Vi er på flyttefot! Flyttingen er ikke så dramatisk som det kanskje kan høres ut. Vi skal bare låne huset til våre gode venner og kolleger Mildred og Tore Heggernes. Mildred og Tore er for tiden på et lengre opphold i Norge.

Grunnen til at vi flytter er at huset vi har bodd i frem til nå ligger i et "over gjennomsnitlig" bråkete nabolag. Vi har dertil også mistanke om at Eirin lider av en såkalt hypersensitiv hørsel (dette skal vurderes av lege i slutten av uken). Som dere kanskje forstår så snakker vi om en vanskelig og svært krevende kombinasjon.

Vi har hele tiden ønsket å bli boende der vi nå bor. Her har NMS lagt alt så godt til rette for oss, og vi har et godt forhold til våre naboer. Hadde det ikke vert for lytte vegger, mye musikk og svært sensitive ører så hadde vi hatt det helt glimrende.

I vår situasjon er likevel flytting blitt et enkelt valg, og "Heggernes huset" er på ingen måte et dårlig midlertidig alternativ. Dette er et flott hus med stor hage og gode minner.

På bildet ser dere Eirin, Tore og Mildred som nyter sine håpefulle i den omtalte og nydelige hagen.

1 kommentar:

Siril sa...

Ja, nå e eg akkurat ferdige me min tredje eksamen før jul. Har bare ein igjen nå, så e det juleferie. Forhåpentligvis har eg hatt min siste eksamen i ped på mange år nå. Kjenne eg e litt lei av elevens verden. Men nå må eg snart hjem å begynna å lesa på musikkhistorie. E d kjekt å ha brodern (blitt litt påvirka av østlandet) på besøk? Dokke må ha ei fortsatt god uka.

Klem fra Siril