tirsdag, mai 23, 2006

Språklig og sosial opptur!

I forrige post kunne vi melde om Kaja's store pannekakegjennombrudd. I dag er det Eirin og Kjartan som lener seg godt tilbake i stolen og nyter en felles opptur.

På en dag der hverken Tveten, som for tiden er i Bangkok, eller Ngamchalad var å finne på Phibuns soiale marked, fant vi tiden moden for å hoppe ut i vårt første "skikkelige" thaibesøk. Et slikt besøk forutsetter at thai er eneste mulige kommunikasjonsform, at tolk er utenfor rekkevidde og at normal sosial omgang er målet.

Vi var invitert hjem til Noy, bestyreren på Immanuelhjemmet, og hennes flotte familie, mannen Suphat og barna Peace (4 år) og Grace (1 år).

Alt i alt ble dette en veldig fin ettermiddag. Praten gikk bra (!), stemningen var upåklagelig, maten var god (!) og vi opplevde å bli tettere knyttet til to av våre flotte medarbeidere. Med andre ord, en sann språklig og sosial opptur!

8 kommentarer:

Janne sa...

Takk for ein veldi god prat(som vanlig) i dag, Eirin! Gla at dåke har fått bli kjent med dei menneskene!

Tante Ingvild sa...

Kjekt å høyra at det går på fram med språket. De er jammen flinke.Og så var det moro å lesa om Kaja og pannekakene.Jau,eg hugsar godt at det var vanskeleg å "omvenda"deg og Kjartan i matveien.Men du har kome deg nårdu til og med vågar deg på rotter!! Her går det bra.Ha detgodt alle tre.

Maria og Espen Tveten sa...

Når katten er borte, danser musene på bordet. Her sitter vi i Bangkok, og dere får venner!

Espen

tante Bente go Rune sa...

hellu Kaja! Hadde du det kjekt med Peace og Grace??????
gratulerer Kjartan og Eirin!!!! Det e r bare aa kaste seg uti det......!!!!!
Stor klem fra Tante Bente og Rune og Lindsey.

tante bente og rune .... sa...

Blir llitt trykkfeil saa tidligt om morningen!!!!!

filippiina sa...

saa bra! Dere er saa flinke paa alle maater.Vi har ogsaa faatt nye venner...fra Bhutan.

Klem

Agnar Aasland sa...

Dette var bra! BAre vent til bloggmeldingen fra Mandal til høsten der vi har vært igjennom akkurat det samme....

Anonym sa...

Hei! Kjempekjekt å lese om livet deres i Thailand! Nå har jeg/vi vært hjemme i halvannen månede, tida går fort! Lykke til med språket og andre utfordringer, dere er flinke! Tenker på dere! Klem fra Camilla (fra teamet)