lørdag, desember 02, 2006

Glade jul

Redaksjonen vil med dette formidle at julen er kommet til Phibun. Som dere ser av bildet har Kaja, med vekslende hell, startet julebaksten.

Under kan vi dokumentere at årets første juletregang er unnagjort. Denne fremskutte begivenhet fant sted i snøfattige og svettefrembringende omgivelser, i et forøvrig meget hyggelig juleselskap for våre gode lærere i Tvetens hage.

6 kommentarer:

Siggi sa...

Litt av en enerbærbusk, ja. her hjemme er det også godt md varmegrader, så det er ikk de ytre omgivlser som gir oss julestemning.I mrgen er det juleutstilling i butikker og tenning av julegran. Dere får ha en god tur til Bangkok.
mormor og morfar

mamma sa...

Så langt har vi ikkje kome i Masfjorden, men adventsstjerna er i alle fall på plass og i dag er det julemesse for skulemusikken...
Er spent på korleis det gjekk med risbolland Eirin? Kanskje det er dei Kaja har hatt ein han med i laget på??

mamma sa...

Det vart eit rart ord på den andre kommentaren- har faktisk ikkje høyrt om risbolland- men det kan kanskje vera eit sitat frå julesongen "Eg gjekk meg over sjø og land"?? Tenkte faktisk på risbollane???

Siril sa...

Mitt forslag e at det e hjemmelaga marsipan med kakao på! Har eg rett? Det e jo ein slager hos fam. Larsen på Ganddal.

Klem fra Siril

tante Siril sa...

Nå blei det mangen kommentara fra tante Siril her, men eg må bare sei t Kaja-vennen at når tante Siril får se den fantastiska jentå på bloggen så redde det heile dagen hvis tante Siril har ein ikkje så god dag. Så tante Siril ska se på bloggen de neste dagene hvis hu får vondt i tennene sine. Det hjelpe nok bedre enn tablettane. Men nå må eg gå, sidde lenge på jobb ennå ein gong.

Tante Siril

Arne Sverre sa...

Hei,

Mitt navn er Arne Sverre Rafoss. Jeg er leder for KFUK-KFUM-Speiderne her på Moi i Rogaland.

For to år siden besøkte jeg Phibun og traff da Dag Johannesen og Ondjan der. Tirsdag reiser jeg til Thailand igjen og vil holde meg for det meste i Mahasarakham de neste 5 ukene.

Jeg har lest at det i Phibun er startet ett kristent speiderarbeid - kjenner dere til dette? Jeg kunne tenke meg å besøke Phibun i begynnelsen av januar og ta en titt på dette speiderarbeidet.

Kan du/dere svare meg på min mailadresse: as@rafoss.net

Mvh
Arne Sverre