søndag, desember 10, 2006

Glimt fra Bangkok

Til tross for et meget begrenset erfaringsgrunnlag kan vi med sikkerhet hevde at desember måned er en meget hektisk tid for thailandmisjonærer.

Den siste uken har vi tilbragt i Bangkok der diverse møtevirksomhet har bedrevet vår tid. Vi beklager ovenfor våre gode lesere at dette har medført lange (trolig også ulidelige) mellomrom mellom våre publikasjoner.

I de sene nattetimer denne søndagskveld vil vi derfor gi litt føde til de tomme blogg-mager. Her har dere noen små glimt fra vår uke i Bangkok.

Øverst kan dere se hovedatraksjonen på Bangkok Christian Guesthouse. En liten flekk av grønt med disse! Kaja og de yngste blad Ngamchalad nyter livet med "tante" Lek.

Her ser dere et glimt fra en særdeles koselig og munter "leggeøkt" av redaksjonens lille pode. De involverete er: Kaja, pappa og "sauen".

Til slutt vil vi presentere ukens lykkeligste, Simon og Oiy. Vår kollega og språkskolekompis Simon er endelig gift, 43 års ventetid er over! Vi fikk gleden av å delta ved denne store begivenhet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kjekt at redaksjonen er på plass igjen. Dere må hilse mykje til Simon og gratulere så mykje med fruen. I dag har vi hatt venner på thai-mat. Da blir det ein del thai-snakk og da kommer minnene vi har ilag fra Thailand. Gleder oss til å treffe dere. Vi får klare oss med Skypen enn så lenge. Traff fam Tveten i går. Det var kjekt. Snakkes. Tore

Anonym sa...

43 års ventetid.... går det ann?....

Anonym sa...

Hadde netopp besøk av komentatoren ovenfor. Hørtes ut for at hun var rimlig klar til å ettefølge Simon og Oiy.
Kanskje får dere ta del i litt av bryllupsreisen for alt jeg vet. Ha gode dager alle tre.
Hilur og sigmund